ΛΕΜΕΣΟΣ: 30χρονος Κύπριος ζητιάνευε έξω από γνωστό αρτοποιείο – Ζήτησε φαγητό από γυναίκα – «Θα πάει φυλακή;» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ένας λεβέντης ηλικίας 30 ετών, όπως τον χαρακτήρισε ο σύζυγος της γυναίκας που την πλησίασε, ζήτησε φαγητό απ’ αυτή, γιατί είχε μέρες να γευτεί φαγητό.
Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Σε δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πιο συγκεκριμένα στην σελίδα “Που πήγαμε και δεν μας άρεσε”, γίνεται αναφορά για ένα περιστατικό που συνέβη έξω α…

Ένας λεβέντης ηλικίας 30 ετών, όπως τον χαρακτήρισε ο σύζυγος της γυναίκας που την πλησίασε, ζήτησε φαγητό απ’ αυτή, γιατί είχε μέρες να γευτεί φαγητό.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σε δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πιο συγκεκριμένα στην σελίδα “Που πήγαμε και δεν μας άρεσε”, γίνεται αναφορά για ένα περιστατικό που συνέβη έξω από τα αρτοποιεία “ΣΙΓΜΑ” στην Λεμεσό.

Ο άντρας που έκανε γνωστό το περιστατικό ανάφερε ότι, την Κυριακή 24/9, η γυναίκα του πήγε στο συγκεκριμένο αρτοποιείο για να αγοράσει ψωμί και γάλα, ωστόσο όταν πήγαινε προς το αυτοκίνητό της, ένα παιδί, κύπριος ηλικίας 30 ετών, την πλησίασε και την παρακάλεσε να του αγοράσει κάτι να φάει, αναφέροντας της ότι είχε μέρες να φάει κάτι.

Η γυναίκα, αμέσως πήγε στον φούρνο και αγόρασε στο παιδί ένα σάντουιτς και ένα αναψυκτικό, και αυτός, ο λεβέντες, όπως τον χαρακτήρισε ο σύζυγος της κοπέλας, τρελάθηκε από την χαρά του. Ενώ ο σύζυγός της, ανάφερε ότι η γυναίκα του είπε στο παιδί να πάνε μαζί μέσα στο αρτοποιείο για να πάρει ότι θέλει, και αυτός αρνήθηκε γιατί ντρεπόταν

Ωστόσο, ο άντρας που δημοσίευσε το περιστατικό, εύλογα διερωτάται «Αν το παιδί πήγαινε και έκλεβε, θα πήγαινε φυλακή; Που είναι η αρμόδιες αρχές να βοηθήσουν τον κόσμο που πεινά; Γιατί η όμορφη μας Κύπρος να έχει παιδιά που πεινάνε;».


*φωτογραφία αρχείου

100
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Προσοχή: Αν σας έρθει με το ταχυδρομείο αυτό το πολύ αληθοφανές και παραπλανητικά επίσημο έντυπο, μην το συμπληρώσετε
Αιχμαλώτισαν 15χρονη σε τροχόσπιτο και τη βiαζαν για 29 μέρες
Νύφη από την Βραζιλία σκοτώθηκε ενώ πήγαινε με το ελικόπτερο να παντρευτεί
Αποχώρηση – βόμβα από τη «Μουρμούρα»! Ποιο δυνατό χαρτί εγκαταλείπει τη σειρά μετά από 4 σεζόν;
Λύστε το πρόβλημα με τα τσιμπούρια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!
16 Εκπληκτικοί λόγοι που κάνουν τα Λεμόνια το ΠΙΟ Χρήσιμο πράγμα στον Κόσμο!
Αγριογούρουνα κόβουν βόλτες έξω από σπίτια στην Θεσσαλονίκη
Έκανε σeξ με γαϊδούρι και τώρα πρέπει να το παντρευτεί
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΣΥ: Δείτε πως πάει για ψώνια το καuτό μοντέλο [εικόνες]
Πώς να κάνεις χαρούμενο έναν άντρα και πώς μια γυναίκα