Μεθυσμένη Γυναίκα που Χτύπησε με το Αμάξι της 3 Εφήβους τους Έκανε και Μήνυση! Το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ όμως Είναι πως ο Άντρας της Είναι…
Κάποιες μηνύσεις βγάζουν νόημα και άλλες είναι απλά κακές. Όταν η 42χρονη Sharlene Simon έπεσε πάνω σε 3 έφηβους που έκαναν ποδήλατο με το SUV της ένα βράδυ που έβρεχε, ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους.

Ο 17χρονος Brandon Majewski πέθανε κατά την σύγκρουση και ο 16χρονος Richard Esch έσπασε την λεκάνη του και κάνει μέχρι και τώρα θεραπεία α…

Κάποιες μηνύσεις βγάζουν νόημα και άλλες είναι απλά κακές. Όταν η 42χρονη Sharlene Simon έπεσε πάνω σε 3 έφηβους που έκαναν ποδήλατο με το SUV της ένα βράδυ που έβρεχε, ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους.

1

Ο 17χρονος Brandon Majewski πέθανε κατά την σύγκρουση και ο 16χρονος Richard Esch έσπασε την λεκάνη του και κάνει μέχρι και τώρα θεραπεία αποκατάστασης.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2

Ο τρίτος φίλος έπαθε μικροτραυματισμούς. Κανείς δεν είχε πιει αλκοόλ ή κάνει χρήση ναρκωτικών και κανείς δεν μπορούσε να κατηγορήσει κανέναν.

3

Αλλά τώρα η Simon μήνυσε τις οικογένειες των τριών αγοριών για το συναισθηματικό τραύμα που πέρασε, ισχυριζόμενη ότι τα αγόρια δεν πάτησαν φρένο και ήταν απρόσεκτα όταν συνέβη το ατύχημα.

4

Ο άντρας της, ο οποίος ήταν σε ένα αυτοκίνητο πίσω από το δικό της τότε και είναι αστυνομικός στην περιφερειακή αστυνομία του York, τους έκανε μήνυση. Η μήνυση ζητά να τους δώσουν 1,35 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

5

Η οικογένεια του Esch σοκαρίστηκε από τις πράξεις της γυναίκας, αφού οι ίδιοι δεν έχουν πλέον εισόδημα και περιποιούνται τον γιο τους με τα λίγα που έχουν. Η οικογένεια του Majewski από την άλλη υπέφερε πολύ από την απώλεια του και ο μεγαλύτερος του αδερφός πήρε υπερβολική δόση 6 μήνες πριν.

6

Οι Majewski έκαναν μήνυση κατά της Simon για τα έξοδα της κηδείας, την ψυχοθεραπεία και την απώλεια εισοδήματος. Δεν χρειαζόταν να το κάνουν, γιατί το κάλυπτε η ασφαλιστική τους, αλλά η μήνυση της Simon την έκοψε.

7

Αν η Simon δεν είχε κάνει μήνυση, η ασφαλιστική της πιθανόν να είχε πληρώσει και την δική της ψυχοθεραπεία. Ωστόσο, ο δικηγόρος της επιμένει ότι αν δεν είχε κάνει την μήνυση, θα τα έχανε όλα επειδή δεν θα πήγαινε στην δουλειά για να κάνει συνεδρίες ψυχοθεραπείας – παρ’όλο που η καναδέζικη νομοθεσία προβλέπει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χάνει κανείς το σπίτι του.

Credit: RelayHero

118
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Σας Αρέσει να Κάνετε ΚΡΑΚ τα Δάχτυλα σας; Δείτε τι Συμβαίνει στην Πραγματικότητα στο Σώμα σας όταν το Κάνετε!
Μουτίδου: Tις χοντρές δεν τις γουστάρεις γενικά ή άμα σε πληρώνουν ως πελάτισσες τις δέχεσαι;
Πέρασε το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου
Ανακάλυψα ότι ο άντρας μου ήταν ομοφυλόφιλος μετά από 17 χρόνια γάμου και ένα παιδί
Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με 10 τροφές καταναλώνουμε οι περισσότεροι
Μετά τα Lidl, ΜΕΒΓΑΛ και NESTLE εξαφανίζουν τον σταυρό από τις συσκευασίες τους 
Έφτιαξε ένα Σπιτικό Καθαριστικό με μόλις 2 Ευρώ. Όταν το έριξε στο Πενταβρώμικο Χαλί της; Έγινε ξανά Ολοκαίνουριο!
Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον πατέρα του και τον Παύλο Φύσσα
Ήταν πολύ όμορφη και ήθελα να κάνω σeξ μαζί της είπε ο Αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας φοιτήτριας
Η φωτογραφία που δεν αφήνει την ακροδεξιά να κοιμηθεί