Σενάρια για παραχώρηση του ΣΚΑΙ στον Μαρινάκη
Το σενάριο απόκτησης του ΣΚΑΪ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη φέρνει στο προσκήνιο η Sportime, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας, μετά τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να αποχωρήσει και από τον ΣΚΑΪ. Παραχωρεί, λοιπόν, την κυριότητα του τηλεοπτικού σταθμού στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο τελευταίος, εξάλλου, ήθελε εδώ και καιρό να αποκτήσει έναν τηλεοπτικό σταθμό. Μάλιστα, συμμετείχε και στον πρώτο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και είχε εξασφαλίσει μία εξ αυτών. Όλα αυτά, βεβαίως, πριν ακυρωθεί ο διαγωνισμός Παππά.


Ο ΣΚΑΪ, το Mega και η συνάντηση με τους εργαζόμενους

Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στο Mega δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν «με νύχια και με δόντια» για να σώσουν το κανάλι και –φυσικά- τις θέσεις εργασίες τους. Όπως αναφέρει το Κουτί της Πανδώρας, εκπρόσωποί του έκλεισαν ραντεβού και θα συναντηθούν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το μεσημέρι της Τρίτης (16/01).

Είχε προηγηθεί αντίστοιχη συνάντησή τους, την Πέμπτη (11/1), με έναν ακόμη εκ των μετόχων του «μεγάλου» καναλιού, τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο τελευταίος τους ενημέρωσε πως το κρίσιμο σημείο για να μην υπάρξει η κάθοδος για αδειοδότηση, ήταν το γεγονός ότι το ΕΣΡ δεν είχε δώσει τα απαιτούμενα εχέγγυα για το πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία για τη μετάβαση στην επόμενη ημέρα. Για αυτόν το λόγο, λοιπόν, ο «Τζίγκερ», θεώρησε ρίσκο την κατάθεση φακέλου για το Mega.

Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι στράφηκαν προς τον άλλο κύριο μέτοχο του σταθμού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να μάθουν τις προθέσεις του. Αν, ωστόσο, αληθεύει το σενάριο που δημοσιεύει σήμερα η Sportime, το πιθανότερο είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τους αφήσει «στα κρύα του λουτρού», επικεντρώνοντας στην απόκτηση του ΣΚΑΪ.

Το τι μέλλει γενέσθαι, βεβαίως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, αφού πραγματοποιηθεί η συνάντηση Μαρινάκη – εργαζομένων. Το σίγουρο είναι, ότι η κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο παραμένει ακόμη και σήμερα ρευστή…

[politik]

5069
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Όλοι την έλεγαν τρελή επειδή ήθελε να μετακομίσει σε ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ!!!- Όταν όμως είδαν το εσωτερικό του; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους…
«Μας σέρβιραν συσσίτιο με σκουλήκια» καταγγέλλουν νεοσύλλεκτοι στο Μεσολόγγι
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν στο τέλος Νοεμβρίου «13η σύνταξη»
Nomads: Κατσινόπουλος «Να ενημερωθείτε και εσείς, γιατί μάλλον δε γνωρίζετε…»!
Tο πιο βρώμικο εστιατόριο στον κόσμο ανήκει σε Έλληνα
Ο αστυνομικός που εκτέλεσε την οικογένεια του δεν πέρασε ποτέ το 2ο ψυχομετρικό τεστ
40 κατοικίδια που τα πήραν στο κρανίο και την είπαν στα αφεντικά τους
8 πράγματα που μας έμαθε ο «Μικρός Πρίγκιπας» για τη ζωή
Τα ελαττώματα των μαμάδων ανάλογα με το ζώδιό τους
Άνθρωποι αποκαλύπτουν τα καλύτερα μέρη που κρύβουν τα πολύτιμα αντικείμενα τους